HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, September 29, 2014

Halleluja måndag!Salem El Fakir må vara en man. Men han vet exakt hur det känns när PMS:en släpper. Han har till och med skrivit en sång om det! Dagens soundtrack!


Ps. Dessutom har jag beställt studiekort. Min mini Ipad har anlänt. Alla studerande (alltså jag) tränar gratis. GRATIS. på StudioZ hela veckan. Solen skiner. Och jag går runt och ser ut såhär..


Aaah LIFVET! Välkommen tillbaka!

10 comments:

 1. Superhärlig videoblogg! :D Du ser så otroligt glad ut över din mens att jag sitter och fånler här på andra sidan skärmen också. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Va bra att jag fick dig att dra på mungiporna. All glädje är hemmåt!

   Delete
 2. Ja, herrejess så man är lycklig över dom dagar man får vara sig själv! Och så skit onödigt att mången kvinna sperderar en stor del av livet som pms-monster. Glad blev jag av sången :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Va bra att kunna sprida lite glädje. Sången är huippu! Pms är från reven. :)

   Delete
 3. have a peek at this website replica bags wholesale mumbai look what i found replica bags india visit this page replica bags korea

  ReplyDelete