HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, December 31, 2014

Gott nytt år!

17 comments:

 1. Härligt nyårslöfte! Jag sku kuna tänk mig att ge som nyårslöfte att misslyckas bättre. Dvs. Att inte ta varje misslyckande som nån personlig förlust eller bevis på att jag suger, utan helre som ett "Jaha, nu blev de så. Vad kan det att det inte blev som jag tänkt lära mig?" Eller så ska jag bara tillåt mig att släpp ut all frustration å gråt å bli arg när jag misslyckas. Har int riktigt bestämt ännu vad som är bättre. Anyways, Gott nytt år!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Låter som två helt huippu löften. Tack för att du delar med dig! Kör hårt!

   Delete
 2. Tseerleeek till dej!
  Jag har lovat mej att inte stänga in mej så mycket! Ta mej över bekvämlighetströskeln (läs: ur soffan) och träffa mina vänner mer!
  Kramisen!

  ReplyDelete
 3. Our Tennessee Titan Flag is constructed of polyester, measures 3x5 feet, and has two plastic D-rings for attaching to our 6' aluminum flagpole or tailgate pole. The perimeter of our Tennessee Titan Flag is double stitched and the Tennessee Titan team logos are dye sublimated into the flag so they won't peel. Due to its large size, these flags are also perfect to hang on any wall in your game room, sports room, or office.
  New England Patriots stars and stripes flags
  cheap New Orleans Saints american banners
  New York Jets house divided flagssports flags,

  ReplyDelete
 4. La Red Bull, all’atto della fondazione, ha previsto di investire nel club circa 100 milioni di euro in dieci anni[2] al fine di condurlo ai vertici del calcio tedesco, puntando apertamente (in prospettiva) a lottare per l’accesso alle coppe europee e per la vittoria della Bundesligamaglie calcio poco prezzo,
  maglie da calcio a poco prezzo, Maglia Athletic Bilbao 2017
  comprar Maglia Atletico Madrid

  ReplyDelete
 5. more dolabuy click here to find out more dolabuy Recommended Reading Louis Vuitton fake Bags

  ReplyDelete