HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, December 9, 2014

Grön. Gönare. Grönast. Gräs.

Ibland vill man bort. Ni vet man tror gräset är grönare på andra sidan. Har en ständig längtan till något annat. Kan inte riktigt landa i det man har framför ögonen. Vill kanske inte titta så noga. Tror att det där gröna gräset skulle föra med sig så mycket mer. Än just grönt gräs.

Jag har varit på jakt. Efter grönare gräs hela livet. Har jag inte jagat stora gräsplättar så har jag velat ha längre grässtrån. Det har inte funnits någon hejd på letandet. Sökandet. Hetsen.


Det har lagt sig nu. Mer än någonsin. Jag stannade upp på min lilla gräsfläck och började rå om den. Sakta men säkert började den växa till sig. Helt på egen hand. Mitt eget gräs blev grönare! Och jag slutade kika på grannens. På samma gång föll axlarna några meter ner. Pulsen sjönk. Och hjärtat blev gladare.Idag är jag tillfreds. Jag vet att jag alltid är på rätt plats. För dit jag går. Följer min gräsmatta med. Jag har inte slutat drömma för de. För hur grönt alla gräs i världen än är. Finns det inget som slår sand, hav och sol. Längtan dit är överväldigande idag. Men jag vet. Att en dag sitter jag där. På min strand och pajar min lilla gröna gräsfläck.

Allt har sin tid. Allt är väl.


ALL THE LOVE!

Ps.1. Var. Under vilka sköna omständigheter. Vill ni. Sitta. Stå. Dansa med. Er gräsfläck?
Ps.2. Detta är inte ett drogrelaterat inlägg. Just sayin'.

15 comments:

 1. Vill bara säga hur mycket jag beundrar att du bytt perspektiv i livet. Från att ha varit en rastlös strävande efter mer till att kunna stanna upp och "smell the flowers".... Det är stort. Och modigt. Visst kan jag tänka mig att livet tvingade dig till det också. Men du gjorde ändå valet. Vilket är så mycket mer än vad dom flesta nånsin klarar av. You're way ahead of the game, kid!

  Jag njuter av livet just nu. Försöker njuta av att det är så här som det är så länge det är så här. Livet förändras ju sen alltid. Puss och kram.

  ReplyDelete
 2. I was about to say something on this topic. But now i can see that everything on this topic is very amazing and mind blowing, so i have nothing to say here. I am just going through all the topics and being appreciated. Thanks for sharing...

  ReplyDelete
 3. Great stuff! I read out your content faithfully and everything accurate as needed. Keep sharing here.
  WonderShare PDF Editor 3

  ReplyDelete