HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, May 14, 2015

Världens bästa dejtingtips!

Som singel. Undrar man ju förstås. Hur man ska hitta en fantastisk man eller kvinna. Och som med allt här i livet. Så börjar det innifrån. Japp. Inte på något dansgolv. Jag tänker att det inte handlar om att hitta. Utan att göra sig själv redo för att kunna ta emot. Han eller hon med stort H.

Här kommer världens bästa dejtingtips. Jag lovar. Det ger den bästa utdelningen. Vem vill nu inte dricka vin och titta på en het sak som svänger ihop en gryta. Jag vet. Jag vill.


PS. Fattar ni att Elizabeth Gilbert skrev om sig själv i "Eat Pray Love". Alltså hon är liksom gift med Javier Bardem. Som nästan. Eller ni vet vad jag menar. Crazy!

PS.2. ÅH. Jag tycker så mycket om er.

6 comments:

 1. Älskar henne. Så jävla klockren. Lever enligt dom där reglerna nu och är så lycklig, som om jag vore nykär fastän det int ens finns nån, men jag hittar så mycket nytt och fint inom mig själv, faktskt spännande <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Va härligt att höra Sanna! JEE. Jag är också kär. Och inte bara i mig själv.. ;)

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Nämen!!!! Dubbelhallå!! Underbart! Bara bara lycklig för din skull. Lova njuta av allt, det är ett sånt äventyr!

  ReplyDelete