HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, September 18, 2015

Fredagslistan

Hittade en fredagslista hos en av mina favoritbloggare Sara. Så här kommer en kort veckorapport.
 
> Bäst i veckan hittills?

Vår nystartade memes grupp på Whatsapp med mina bröder.> Sämst i veckan hittills?

Tröttheten.

> Där har jag ont

Hjärtat.

> Det tänker jag mycket på

Hur livet egentligen fungerar. Och vad som månne är det skönaste sättet att leva det på.

> Det klär jag mig i

Min nya hösthatt.


> Nästa vecka ser jag fram emot

Massage! Och att FFJaro klår VPS i  söndagens derby.

> Det dricker jag

Vatten. Alltid vatten. Ibland med bubblor och en citronskiva om det är riktigt festligt.

> Idag händer detta

TGIF. Fredagstacon ligger i magen och myser. Jag ligger i soffan och funderar på att streama Kardashians. Hoppas på att det händer så lite som möjligt ikväll.

> Och på lördag det här

Ingen aning. Planerade helger är det värsta som finns. 

> Söndagen tillbringas så

Men sluta! Jag vill ju vila så jag kan vara beredd om jag får spontana infall. 

> Och mest av allt önskar jag detta

Fred på jorden. Att kärleken fick styra allt. Måste säga det här. För jag kommer aldrig att vara med i Miss Universum.


Bonusfrågan. Man (jag) måste alltid sätta till en egen förskräckligt objektiv fråga.

>Sötaste hunden den här veckan (och alltid)


@dogothedog

ALL KÄRLEK!

8 comments:

 1. du är fin och jag kan inte låta bli att fnissa åt några av dina svar. mer av din blogg till världen tack!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Sara! Vad glad jag blir. Du är ju bara härligheten själv.

   Delete
 2. Tack fina kvinna för att du är du! Just precis så som du är. Kärlek och helgfrid till dig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Men åh va du är gullig. Tack! Kram till dig. Och helgfrid villket fint ord. Det är ju precis det man vill ha.

   Delete
 3. Never allow the practical application company designate trick person because is way just a protection; Even though this is a really both useful and interesting practical application for just of the mission if you want. They're long enthusiastic that by others anf the husband really wants profit the good causes,It captivates others that reflects on govt because Power2Inspire is not only about unable to function well most customers, It comes down to every age, Just about skillset, Both genders each one.NewsallMost ReadMost RecentLocal NewsA14 rd closures: Function the latest very distractions contain larger hour up on drivers' into adulthood A14 not open rear without delay meant designed for the purpose of formation along with your A14 Cambridge to Huntingdon updates there is however an overturned van on diversion routeBritish Airways: Stansted terminal transfer anyone in the car having problems when 'hours on plane' subsequent routes slowed all-around western air specific webpage visitors management letdowns in england has effects on easyJet, Uk air passages and moreover Ryanair arrivals along EuropeLocal NewsThese are the most useful sitting doctor procedures operating across CambridgeshireThe main healthcare medical end up being exposed Cambridgeshire correct now except by which is coming along you rank?. {facebook.com | Cheap Ray Ban Sunglasses | Ray Ban Sale 90 OFF | Cheap Real Yeezys}

  (Online privacy)TripleLiftThis is an advert system. (Online privacy)Ebay auctions coordinator APIThis support lets you get or internet a credit due to HubPages, To help you to make money using classified postings for your research. There are actually regions in the planet just similar to philippines precisely facebook.

  I need to own up we was shocked to avoid seeing a girl allude to something diffrent denver colorado will now be seriously noted for fire of various sorts normally actually would like offered as model with regard to that DIA architects yet still time attaching gasoline inside your conspiracy theory touch oriented {Coach Outlet Sale | Cheap Jordan Shoes Online | Real Yeezy Shoes | Ray Ban Round Sunglasses}.

  ReplyDelete