HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, September 19, 2015

Lördagsskogen

Idag blev det skog. Jag hade siktet inställt på Tornbergets vandringsled i Bennäs. Men när jag kom dit skrämde fotbollsmammorna upp mig med björnhistorier. Jag vandrade en liten bit. Innan jag konstaterade att det inte är särskilt njutbart att traska runt med hjärtat i halsgropen.


Körde vidare till Holm. Larsmo kan man alltid lita på. Inte en björn så långt ögat kunde nå. Endast ett par bärplockare med vänliga intentioner. 


Sen gick jag ju förstås vilse. Det händer varje gång. Jag menar. Vem går och fokuserar på de utmarkerade trädstammarna? Man tänker ju på livet. Fantiserar om framtiden och undrar vad man ska äta för gott när man kommer hem. Tack och lov kom jag på mig själv i tid. Eller jag stötte mot en fabriksvägg. Som turligt nog inte var placerad allt för långt från min parkerade bil. Slutet gott allting gott. Så även tacoresterna från igår som nu ligger i magen och myser.

Ps. Jag missledde er med min fredaglista. Det är redan imorgon FFJaro vinner över VPS. Så jag har alltså söndagsplaner. Så mycket för den bejublade spontaniteten.

SKOGSKÄRLEK!

6 comments:

  1. Härrrlitt! Gick också i skogen idag. Bästa vädret! Gick dock inte vilse (denna gång). Kram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Bra jobbat bruden. Jo de va riktigt härligt höstigt. Kram!

      Delete