HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, October 3, 2015

Bäst&Sämst

Bäst i veckan.

Stormen Valio. Fast den var lite tam. Nils Landgren och Jakob Big Band i Schaumansalen. Mycket soffmys och skogshäng med Dogo.

EDIT: Igår fick jag reda på att Brené Brown kommer till Jakobstad om en månad. Det här har jag inte riktigt hunnit smälta. Tror inte på det. Fast det är sant. Därför jag glömde nämna det för er. Det är liksom lite för stort. Hon är ju Oprah's kompis. Och min favorit soulkvinna. Nej alltså. Jag kommer kanske att tro det när jag ser henne. Men om det är någon annan som är stort fan. Kan ni köpa biljetter här. Nu tänker jag att det kanske bara var en dröm. Och så går jag ut och tipsar er. Så overkligt känns det. Sämst i veckan.

PMSD. Med allt vad det innebär. Vilket är ganska mycket. Plus att jag sträckte mig i baklåret.


Idag har jag gjort en fantastiskt äcklig middag med mina bröder. Vi förstörde två liter kantareller till exempel. Sen blev vi alla lite smått illamående. Bara av tanken på alla konstiga smaker vi lyckades skapa. Imorgon blir det nog Korv Göran. 

Nu har jag legat på soffan. Och sett alla avsnitt av "Träna med Kalle".  Så skönt att se på när andra tränar. Fast lite sugen blir jag. Speciellt när han lever efter mitt nya motto. Keep it simple. Ska göra några armhävningar på kvällspromenaden med Dogo. Plötsligt hänger han på..

 ALL KÄRLEK!


6 comments: