HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, October 29, 2015

Beklagelser

Är det ingen annan som sakta försmäktar i detta mörker? Och ännu är det bara början.

Ja jag vet att jag får skylla mig själv. Att det bara är att flytta ner till ekvatorn om jag vill. Men nu vill jag inte alls de. Jag vill bara ha lite längre dagar och mera ljus. I det land där jag växt upp och kallar mitt hem. Där jag trivs men helst skulle vilja klippa ut från kartboken och klistra in bredvid Portugal. 


Och alla dessa självisar i grynigt dåligt ljus. Sen har jag PMS också. Tänk ändå om man fick vara en man i solljus. Hur enkelt skulle inte livet te sig då..

ALL THE LOVE & LIGHT!
 (Winter edition) 

6 comments:

 1. Ja alltså hänga med snoppen i solljus UTAN pms, de vore nåt de! Har också väärldens asigaste pms o vill lägga ner mig på golvet och skrika. Men ist sitter jag på sängen och äter mos.

  Jag lider med dig pms soulis ❤ och tänker på hur underbar du är. En sålstråle i min mörka kväll!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kram fina soulsister! Snart kommer blodet. Då blir det bra. 😄

   Delete
 2. replica bags gucci replica gucci bags w7o10i8u07 best replica bags online 2018 our website h7r53i4x20 replica bags replica bags new york best replica ysl bags hermes replica l5a40i6t40 replica bags from china

  ReplyDelete