HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, October 5, 2015

Jag dödssyndar

Det är så skönt att göra "fel". Idag kastade jag en plåtburk i den vita soppåsen. Köpte vanliga tomater med besprutningsmedel på och nu ligger jag i sängen med ipaden. Herregud. Tre dödssynder på en dag. Tänk om jag inte kommer in i himlen längre. Jag som alltid försökt så förbaskat.Två helt random gamla bilder på de. Mest för att de var de ända jag hittade här i paddan. Eller bloggarkivet. Eller var de nu kom ifrån. Hur som helst passar de utmärkt eftersom jag ska kapa håret imorgon.

Sov gott alla nattsuddare. Imorgon försöker vi på nytt med projekt "tidiga kvällar". Eller så skippar vi det helt och hållet. Kan nämligen kvala in som världshistoriens tråkigaste projekt någonsin.

ALL THE LOVE PEEPS!

PS. Så jobbigt att blogga från allt annat än datorn. När bilderna blir hur som helst. Var som helst. Okej. Läste precis den där meningen igen. Skäms. Hejdå!

4 comments:

  1. This doesn't imply the pay desk is inaccurate, just that every payout worth contains the unique wager in addition to winnings earned. Ball Track — the a part of} the roulette wheel on which the ball travels when launched. 1xbet Wheels with casing appropriate for standalone operation where participant terminals are detached. Once you might be} certain that a wheel displays bias, you'll be able to|you probably can} go about profiting from of|cashing in on} this data by betting on favoured areas.

    ReplyDelete