HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, October 5, 2015

Jag dödssyndar

Det är så skönt att göra "fel". Idag kastade jag en plåtburk i den vita soppåsen. Köpte vanliga tomater med besprutningsmedel på och nu ligger jag i sängen med ipaden. Herregud. Tre dödssynder på en dag. Tänk om jag inte kommer in i himlen längre. Jag som alltid försökt så förbaskat.Två helt random gamla bilder på de. Mest för att de var de ända jag hittade här i paddan. Eller bloggarkivet. Eller var de nu kom ifrån. Hur som helst passar de utmärkt eftersom jag ska kapa håret imorgon.

Sov gott alla nattsuddare. Imorgon försöker vi på nytt med projekt "tidiga kvällar". Eller så skippar vi det helt och hållet. Kan nämligen kvala in som världshistoriens tråkigaste projekt någonsin.

ALL THE LOVE PEEPS!

PS. Så jobbigt att blogga från allt annat än datorn. När bilderna blir hur som helst. Var som helst. Okej. Läste precis den där meningen igen. Skäms. Hejdå!

11 comments: