HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, October 21, 2015

Mutor

Ni vet ibland när man har en uppgift framför sig. En sådan där man skjuter undan. Bara tanken på den gör en tung som en sten. Allt motstånd i världen tycks torna upp sig just framför den där jävla grejen man måste ta tag i.

Sen kommer ändå den där dagen. När alla vrån i huset är skurade två gånger. Trosorna är sorterade och strukna. Och du har räfsat löven på alla grannars gårdar. Det finns inget som står i vägen. Det är bara tid att sätta sig ner och göra. Beta av den där överhängande uppgiften.

Då är det enda rätta mutor. Jag mutade mig själv med rosor och julbollar. Nu är jag mycket nöjd. Över arbete väl gjort Mitt rena hem. Och nya mysfaktorer. Inget ont som inte för något gott med sig. Bra jag! 


ALL THE LOVE. 

1 comment: