HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, October 25, 2015

Saldo

Helgens topp tre. 

Barre move som vi testade på StudioZ på lördagen. Kul att få leka lite ballerina. Tycker om träning där det går lugnt och kontrollerat till. Jag är inte så mycket för hoppsiga saker med dunkadunka musik. Jaja. Gammal är äldst. 


Hundmys. Har mest legat i horisontalläge och sovit hela helgen med råttan fastklistrad på mig. Mer famnsjuk hund får man leta efter. Sötnöt! 

Fredagstehäng med min bästa vän. 


Låt måndagen hägra. 

ALL KÄRLEK SOULISAR. 

Ps. Söndagsyogan. Min nya kalender för 2016. Julljusen. Ljungen på trappan. Solen. Och "Så mycket bättre". Miriam Bryant! Ja några ingredienser till som behövde få nämnas. För att få den här helgen färdig bakad. 

8 comments:

  1. en bra helg. vi behöver fler sådana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja verkligen. Lycka till med loppet!

      Delete