HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, October 26, 2015

Snippkrönikör och en äkta Diva

Två bra saker.

Nadia har skrivit snippkrönika som är fantastisk. LÄS!

Blev introducerad till Adeles "Hello" på Lillemors blogg. Nu på repeat sedan i går kväll. Jag är en sucker för powerballader. Och någonstans lättar hjärtesorgen en aning när jag får dela den med en riktig Diva. Genom min egen falska falsett.


PS. Nadia och Lillemor är båda nominerade till bloggpriset. Gå in här och rösta på dem. Skönare kvinnor får man leta efter.

ALL KÄRLEK HOMIES! 

7 comments:

  1. Puss på..ok, tänkte säga snippan, men kanke int då. Du är bäst, tack!

    ReplyDelete