HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, November 27, 2015

Älskar. Saknar. Önskar mig.

Yes en lista! Jag vill bara ha listor på bloggen. Månne det finns någon renodlad listblogg där ute. Den här är snodd av Blissjunkie. Eller Jeanna som hon heter på riktigt. Tack!

Jag älskar fredagar och framförallt fredagspizza. Idag var den en riktigt höjdare. Eller rättare sagt tre. Blev dock kvar några bitar. Vilket ju är helt fantastiskt. För kall dagen efter pizza går inte av för hackor den heller.

Jag saknar mina vänner som bor annorstädes. Ser framemot julen och kära återseenden.

Jag tycker så mycket om mina klasskompisar. Att få studera. Hur livet är just nu. Är så tillfreds.

Jag brukar svärta texter när jag läser dem från en skärm. Ha med egna tepåsar i väskan för de flesta ställen kör med äckliga earl grey påsar som jag vägrar dricka. Sopsortera fel ibland medvetet för att det känns skönt.

Jag önskar mig. Fred på jorden. Och allt det här.

Jag behöver ett par riktigt välsittande och bekväma svarta byxor.

Jag fick två ramlösa burkar idag av en klasskompis. Hon hade besökt grannlandet i väst och tänkte på mig som inte dricker öl. Hur fint! Jag blir helt varm. Det finns så många fina människor.

Jag blir glad av att dansa. När jag får bra vitsord. När jag möter en främling som ser upp på mig och ler. Det är bäst!

Jag längtar efter skidsäsongen.

Jag mår bäst när jag gör något jag tycker om. Med någon jag tycker om. Gärna i naturen. Gärna lite fysiskt krävande. Okej. Jag hör hur det låter. Den här punkten får ni tolka hur ni vill. I rest my case.


ALL THE LOVE!

11 comments: