HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, November 3, 2015

Köp ett hårigt plåster!

När det är för jävligt. Kan det vara tacksamt med något lurvigt som snusar en i nacken. Jag råkar ha den förmånen. Ganska välsignad typ är man ändå. Ps. Kan även lindra nackspärr. Inte lika effektivt mot panikångest. Men i efterdyningarna fungerar det utmärkt som själsligt plåster. Emotional support animals ftw. 

ALL THE LOVE! 

14 comments:

 1. kanske bästa plåstret! gör inte ont att dra av!

  ReplyDelete
 2. Alltså han är SÅ gosig! Får jag ta mej friheten att boka date med honom.... och DEJ såklart?! På riktigt?
  Skulle väldigt gärna snarvla i din soffa nångång. Jag är inte psykopat, jag lovar :P ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha. Nog är du ändå en psykopat. Men int gör de nå. Vi träffas gärna ändå. Kanske en yogitekopp som smakar glögg här mot juletid. Vi styr upp nåt. KRAM!

   Delete
  2. ...tusen år senare...
   Vi hörsch!! ♥

   Delete