HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, November 18, 2015

Plocka upp bananskalet

I somras var det en del saker som inte gick min väg. Det blev inte som jag tänkt mig. Med sådant som jag trodde mig veta. Som jag var helt säker på.

När jag vet något så vet jag. Sådär orubbligt. Därför faller jag ganska hårt. När det visar sig att jag har fel. 

Ju mera och ju hårdare jag faller. Desto mera ödmjuk blir jag inför livet. 

Det har inte varit någon rolig höst. Jag har funderat och tvivlat på de mest grundläggande saker. På min tro. På livet.  På vad som egentligen är sant. 

Jag tror jag börjar landa lite. I ett nygammalt synsätt. Där jag känner tillfredställelse. Inte för att allt är fantastiskt. Utan för att det är vad det är. Och det är livet. 

Jag vill gärna livsnjuta här och nu. Inte sen när alla drömmar gått i uppfyllelse. För tänk om det inte händer. Då har jag ju  kastat bort en massa njutar tid.

Jag vill glida runt på mitt bananskal. Gå med flödet som de säger i Amerikat. Flyta på. Inte tänka långsiktigt. Och gärna göra det så bekvämt för mig som möjligt. Livet är fullt av utmaningar ändå. Jag behöver inte skapa dem själv. Det räcker som det är. Nu tänker jag bara vara. 


ALL KÄRLEK! 

2 comments:

  1. Jag har också haft en jobbig höst. Saker blev inte heller som jag tänkte mig. Blev kär för första gången på sex år riktigt ordentligt och fick upp förhoppningarna om att det här var nästa riktiga grej och going somewhere (och jag som var så nöjd över mitt singelliv!). Men sen blev det inte så heller. Man får vara ledsen ibland. Men nu har jag repat hjärtat, det är helt ok igen och jag är tillbaka på lugn mark fast jag vet mera om mig själv så jag är bättre än jag var innan. Man får bli förundrad över livet! Man lär sig alltid nåt nytt! Är faktiskt redo att kasta mig ut i arenan igen, så det ska bli roligt att få flytta så man for prova på det. Allt tar sin tid, men jag är glad att jag blir mjukare med åren, trots att visdomen sätter sina vackra spår och ger mig lov att göra bättre val varje gång. Mycket kärlek till dig din naturupplevelse <3

    ReplyDelete