HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, December 18, 2015

2015

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Ja. Jag testade på att ha en pojkvän. Och sen göra slut. Fantastiskt härligt. Och sen fantastiskt hemskt. Hjärtesorg är ta mig fan vidrigt. Jag stod också på händerna för första gången. Lekte cover girl. Och sprang ett lopp.


Genomdrev du någon stor förändring? Ja det kan man säga. Jag vågade ju älska någon på riktigt.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja lilla Sid kom till världen. Hurra!

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Är ingen datum komihågare.

Dog någon som stod dig nära? Nej tack och lov.

Vilka länder besökte du? Sverige och Danmark.

Bästa köpet? Alla yogalektioner jag gått på och mina springskor.


Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja. Jag var ju kär. Sen hade jag en förträfflig resa till min fina vän Ina i Köpenhamn på våren. Den tänker jag tillbaka på ofta. Älskar både staden och Ina.Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Dans. Jag vill dansa mer.

Vad önskar du att du gjort mer? Inget. Jag har gjort helt tillräckligt i år.

Vad önskar du att du gjort mindre? Försökt fixa alla problem med våld.

Favoritprogram på TV? Träna med Kalle. Svenska Hollywoodfruar. Reign på Netflix.

Bästa boken du läste i år? Rising strong - Brene Brown.

Största musikaliska upptäckten? Danny Saucedo på svenska. Miriam Bryant. Och Malin Kojola.

Vad var din största framgång i skolan 2015? Jag fortsätter tycka det är roligt att lära mig och plugga. Dessutom gör jag bra ifrån mig. På samma gång som jag försöker lyssna på mig själv och vad jag orkar. Jag gör ett jävla bra jobb helt enkelt. Fast det inte alls är så enkelt alla gånger.


Största framgång på det privata planet? Att jag vågade gå in i ett förhållande. Att jag inte dog när det tog slut.

Största misstaget? Det finns inga misstag. Men den största lärdomen i år. Är att man inte behöver ha livet utstakat i förväg. Så länge man har kul och följer hjärtat blir det bra i slutändan. Mål och planer är inte alltid av godo.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare. Och förstås jätteledsen. Men det glada överväger när jag ser tillbaka. Åren innan detta var ju inte de bästa i mitt liv. Nu känns det som att det blir bättre hela tiden. Sakta men säkert.

Vad spenderade du mest pengar på? Hälsan.

Något du önskade dig och fick? Kärlek. Resor. Bättre hälsa. Allt jag önskade mig inför året blev verklighet. KUL!

Något du önskade dig och inte fick? Ett happily ever after. Men de kanske jag ska önska i år. Allt kan ju inte komma med detsamma heller..

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Skolkade. Lunchade med min far och bror. Flanerade runt i Campus och på stan. Vilade. Var på After Work. Gick på dejt. Hade panikångest. Det var en superfin dag. Innehöll allt och lite till.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Klart. Det finns det alltid. Men nu är jag ju inne i min acceptansfas. Det är bra som det är. Var. Och kommer att bli.

Vad fick dig att må bra?  Kärlek. Att springa! Fy fan vad lycklig jag var i somras när äntligen började springa igen.


Vem saknade du? Böjjis.Mest stolt över? Att jag går vidare hela tiden och jämt tror på att allt blir bra. Fast det är kämpigt och för fittigt mellan varven.

Högsta önskan just nu? Lite snö och sol skulle inte skada. En ny julgran för min barrar sönder redan. Ett skönt och avslappnat jullov. Och om jag nu ändå får önska. Så. En stilig snäll kar att kramas med. En miljon euro. Fred på jorden. Och ett botemedel mot PMS.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?  Jag ska dansa mer. Och lita på livet. Det har alltid mycket bättre lösningar än jag själv har. Live and let live är mitt motto för 2016.


ALL THE LOVE!
PS. Listan är snodd av Underbara Clara. Tack!

5 comments:

  1. till och med jag minns när du var i danmark!! hoppas du får ett happily ever after under 2016!!

    ReplyDelete