HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, January 18, 2016

Bloggvärlden är bäst!

Den här bloggvärlden hör ni. Den blir bara bättre och bättre. Jag anar en trend i att visa sig mänsklig på bloggen. Att inte bara le och visa upp vad man presterar. Utan att varva det med inlägg om dagar då livet suger. Man gjort något man ångrar och kanske skäms för. Berätta om sina innersta tankar och uppfattningar om en själv. Eller bara visar sig som en vanlig människa med känslor som går lite i moll ibland. 

Jag blir så GLAD! Och mycket mera inspirerad att läsa om allt det där guldkantiga och härliga. För livet är härligt. Men det suger ibland. När vi visar upp alla sidor blir det mycket mer intressant. Genuint. Och nära. Det gör att vi kan knyta an på ett helt annat sätt. Bara att någon skriver om en dålig dag. Gör att jag känner mig mer sammankopplad med den människan. Och uppskattar den där bilden på latten lite mer. 

Vi är alla gjorda av samma skrot och korn. Eller blommor och bin. Fan va härligt att vi får visa våra mänskliga sidor. Det här är den bästa trenden någonsin. Må den bli permanent! Och heja alla modiga bloggare som visar alla sidor av livet!TACK!

PS. Tack Linn för bra textlayouttips (vågar inte skriva i sär).

5 comments: