HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, January 13, 2016

Totalt onödigt inlägg.


Sitter i skolans datasal. Salen där man alltid känner sig oerhört attraktiv. Som femtonhundra nyanser av grå. Skrev en precis en tent. Och försöker fördriva tid tills jag ska på yoga. Alltså tar bilder på mig själv. Och är nu plötsligt jättesen. Story of my life.
 
Får man blogg såhär mera 2016. Eller måste man nischa och ha sig. Skriva informationsfyllt och välformulerat? Ta fina bilder. Sminka sig. Min mamma säger att det enda man måste är att dö någon gång. Jag kör på de. Hon brukar ha rätt. Den jäveln.
 
ALL THE LOVE!

6 comments:

 1. ja det får man! du har ju en kategori som heter "selfie" :)

  ReplyDelete
 2. Haha! Har jag? Bra att någon har koll. :D

  ReplyDelete
 3. Thank for the sharing, that is helpful.Discover a large
  of cutting edge replica Celine Bagsreplica Hermes Bags, Replica Givenchy, replica Valentino with free worldwide shipping.

  ReplyDelete