HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, March 11, 2016

Fredagslistan!

Har ni hört om den här listan med 36 frågor som hjälper människor att bli kära? Eller egentligen sägs det att om två främlingar svara på dem tillsammans blir de kära. Nu har jag ingen främling här i soffan så istället knycker jag några av frågorna till fredagslistan. Det finns alltså inga garantier. Om fem minuter kan du vara kär i mig!

När sjöng du senaste gången för dig själv? När sjöng du senast för någon annan?
Jag vet inte när jag solosjöng senast. Men idag sjöng jag i skolan "I'm so excited".  

Om du kunde vakna upp i morgon med en ny egenskap eller färdighet vad skulle du välja?
Jag skulle vilja ha en fantastisk sångröst! Ibland om jag sjunger och råkar ta en ton rätt. Ni vet då man bara. Wow det där lät nästan bra. Blir jag helt lyrisk och kan leva på den tonen i dagar. 

Vad i ditt liv gör dig mest tacksam?
Hälsan. Without a doubt. Jag är bra på att komma ihåg att vara tacksam för den också.


Om du kunde se in i en kristallkula för att få veta en sanning om dig själv, ditt liv, framtiden, eller vad som helst, vad skulle du välja?
Jag vill inte se in i framtiden. Jag känner ibland på mig när någonting stort är pågång i livet. Men vill absolut inte "veta" av någon utomstående. Därför går jag inte och spår mig heller. 

Är det något du länge gått omkring och drömt om att göra? Varför har du inte gjort det?
Det finns många saker jag drömmer om och vill göra. Jag skriver ofta ner dem och sätter dem i prioriteringsordning. Sådär intuitivt. Ibland konkret. Det går ju inte att göra allt på en gång. Men det jag vill mest just nu. De sakerna tar jag små steg mot hela tiden.

Prioritet ett är att hitta en härlig man. Bli kära i varandra och få små söta avkommor. Jag vill ha en Parnevik familj. Eftersom Tinder är från reven. Så har jag omdefinierat min dröm om att "hitta mitt livs kärlek" till "hitta mitt livs kärlek IRL". Så gör jag ofta. Finjusterar efterhand.

En annan dröm jag har är att föreläsa och utbilda mig till yogalärare. Det här är saker som växer fram hela tiden. Jag är intuitiv och känner direkt när det är rätt tid att slå slag i saken. Innan de marineras drömmarna i mitt inre. Sen plockas de ner när de är möra. Ofta blir jag presenterad med en möjlighet och tar den. Vi är ju inte envåldshärskare över våra liv. Hur mycket vi än vill tro det. Låter man livet få lite spelrum brukar de mest fantastiska "sammanträffanden" uppstå.


Vad värdesätter du mest vad det gäller vänskap?
Frihet. Kravlöshet. Tillit. Ärlighet. Humor. Öppenhet. Mod.

Ditt hem, som innehåller allt du äger, börjar brinna. Efter att du räddat dina nära och kära och dina husdjur får du endast välja att rädda en enda sak. Vilken ägodel skulle du rädda?
Ingen. Jag är helt osentimental när det kommer till saker. 

Om du visste att du inom ett år skulle dö plötsligt – skulle du ändra något i ditt liv nu? Varför?
Jag är så jävla nöjd just nu. Och har en grund som fungerar. Men om det fanns en tidsram som jag skulle veta om. Då skulle jag nog börja dra yoga/kroppskännedom/älskadigsjälv/livsfilosofi/letsgetconnected klasser med detsamma. Iklädd magtopp. För det är något jag verkligen vill göra. Och så skulle jag åka till Afrika för att dansa. Skratta. Och hångla.


ALL THE LOVE!

4 comments:

 1. Hej Pamela, du är fab!
  Älskar verkligen att klicka in på din blogg och bli peppad till max.
  Har du något tips på hur jag ska klä mig på bästa vis för att framhäva min (nya) kurviga kropp?
  Grejen är den att jag håller på att överkomma ett långt och destruktivt ätstörningsbeteende. Det började med anorexia i tonåren, utvecklades sedan till en form av anorexia athletica/ortorexi... Mensen försvann för x antal år och jag var tvungen att sluta med all träning + verkligen öka energiintaget i början av detta år för att få tillbaka min hormonbalans.

  Resultaten är att jag äntligen håller på att återfå min fysiska och mentala hälsa (tacksam över detta) men min kropp känns främmande... Har väldigt mycket extra runt magen, då menar jag verkligen a lot (en riktig Buddhamage). Hur ska man klä sig som kurvig tjej för att känna sig fin? Du är så otroligt vacker och har en så fin kropp och en otrolig grace, du inspirerar! Vill också känna mig lika fab.

  Nu kans det mest som att jag vill gömma mig i stora paltor för att gömma bort magen. Det finns liksom ingen midja att framhäva och magen vill jag bara gömma bort.

  What would Pamppo do?

  ReplyDelete