HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, March 13, 2016

Warrior style


Hej Warrior!

Tusen TACK! Blir så glad! Roligt att du kikar in här och blir peppad. Det gör mig glad. Ännu gladare blir jag när jag läser att du har tagit dig igenom någonting jobbigt och är påväg ut på andra sidan. HURRAA! HURRAA! HURRAA! Vilken kämpe du är!

Det där med kroppen är en jävligt knepig grej tycker jag. Ännu. Svårt att vara kompisar alla dagar. Jag förstår det där med att ha en ny kropp. Jag har pendlat ganska mycket i vikt i mitt liv. Och gör det ännu. Fast nu i mindre skalor.

Dock har jag alltid gillat att klä mig.
Det spelar ingen roll vad man har för kroppsform. Det finns kläder som passar alla former. Och det är viktigt att man känner sig fab i alla storlekar. Jag tycker det är härligt att alla inte ser likadana ut.

Nu vet jag ju inte hur du ser ut. Men knepet ligger i att framhäva det som du tycker om med din kropp. Du kanske har fina bröst, dekoltage, rygg, nacke, ben. Vad det än kan vara. Sätt fokus där. Om du tycker att din mage är lite jobbig så behöver du inte ha en jättetajt tröja. Klänningar i A-form med bra fall passar utmärkt. Gärna med en lite annorlunda halsringning som drar uppmärksamheten mot ansiktet. Eller så ett roligt halssmycke. 


Att klä sig lager på lager fungerar superbra. Då är det flera element som styr din outfit och uppmärksamheten blir splittrad och fastnar inte på en enda punkt. Använd accessoarer du gillar. En scarf i håret, en snygg handväska eller ett par färggranna skor.


Det där med tält. Jag fattar. Men det finns tält och tält. En oversized skjorta och skinny jeans med klackar är ju en killer. Magen får allt utrymme i världen och du kan känna dig bekväm. Kom ihåg höga midjor på jeansen om det fungerar på din kropp. Det är så skönt! Och du. Assymetriska skärningar är som Joe Labero för buddah magar!Jag tycker om att ha väst och koftor. Det drar också bort uppmärksamheten från magen och skapar en till dimension. En kort jack kan vara ett bra knep att få hela dig att se längre ut. Se till att den inte slutar på ditt bredaste område. Tänk att på det området du vill dölja ska det hända minst i din outfit. Inga sömmar, inga volanger eller annat uppmärksamhetsväckande.
Att klä sig är superkul! Jag skulle rekommendera dig en shoppingtur för att fira ditt nya jag. Din nya kropp är ett bevis på att du är en fantastisk typ som inte ger upp i första taget. Ett bevis på att du har vunnit! Nu har du möjligheten att upptäcka nya sätt att klä dig på. Det du passade i tidigare kanske inte fungerar längre. Gå ut och testa. Skit i vad det står för storlek på lappen. Sitter det bra på din kropp ska du ha det! Testa saker du kanske inte tidigare hade vågat eller ens tänkt på. Lek lite. Det är inte på liv och död. Plötsligt står du där i en grön fejkpäls väst och bara "THIS IS ME" utan en tanke på din fina mage. Leta inspiration på nätet. Finns hur mycket som helst. Hoppas du har fått lite nya tankar och pepp. Lämnar dig med mitt bästa shoppingtips. "If it's not a HELL YES, it's a NO". Lycka till!

 ALL THE LOVE!

Ps. Tack. Alltså jag blev så glad att få svara på din fråga. Hade glömt hur kul jag tycker detta är. KRAM.

7 comments:

 1. Tusentack Pamppo!

  Tur att du blev glad av min fråga, var inte helt säker på om du skulle ta den på rätt sätt.


  Problemet är att jag nog följer med en massa trender och är intresserad av att klä mig MEN jag har fokuserat för mycket på vad ex. Sofi Fahrman, Angelica Blick och andra (smala och långbenta) fashionistas haft på sig. Det funkar liksom inte med min nya kropp. Jag vill kunna dra all nytta av mina nya kurvor och samtidigt gömma borta Buddahmagen. Som tur finns ju du, Molly Sandén, Elsa Billgren, Christina Hendricks etc. som verkligen är vackra kvinnor och som fattat att embrace their curves :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Va roligt att du har ett modeintresse! Då är det ju bara att köra. Som sagt finns många bra instakonton med curvy girls. Gå ut ooch testa nytt så hittar du nog hem rätt snabbt. Jag tror det jobbigaste är att släppa att allt som Sofi Fahrman har inte passar en. Sen när man släppt det blir de kul! Och sen kan man nog klä sig som Sofi Fahrman stilmässigt fast man inte har samma kropp. Det gäller bara att hitta modeller och skärningar som passar en själv. Hoppas du hittar hem stilmässigt nu också. Kram!

   Delete
 2. Tjenare Ela, Ännu ett superbra blogginlägg. ME like! Ha en skön vår, hoppas vi ses i vimlet på gatorna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack vännen! Du med. Vi ses säkert när det blir varmare eller i Prisma. ;)

   Delete
 3. Love love love det här inlägget! Kan inte du nu och då slänga in inlägg med mode för kurviga kvinnor!

  ReplyDelete