HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, April 23, 2016

Evighetslistan av Linn

Enligt mig finns det lika många svar på de här frågorna som det finns människor. Alla väljer själv! Men det är väl syftet med den här listan. Att lyfta sin personliga åsikt. Inte vad jag tycker alla andra ska göra eller tycka. Utan hur jag tycker och känner. Kul Linn! 


1. Så här tänker jag kring vacciner. 

Jag vill helst inte ta ett enda vaccin till i mitt liv. När jag ska åka till Afrika eller när jag får barn kommer jag att söka alla alternativa vägar som finns. Inte sagt att jag inte tar vaccin eller ger mitt barn vaccin. Men jag kommer att väga för och nackdelar tills jag blir blå. 

2. Gällande skönhetsingrepp tycker jag så här:

Att det egentligen är totalt onödigt. Men eftersom vi lever i en värld där vi helst ska se ut på bara ett sätt. Förstår jag mycket väl att det görs ingrepp.

3. Min sanna åsikt om muminmuggar:

Jag har en del. De är fula. Jag förstår mig inte alls på folk som samlar och har sig. Men det gäller allt samlande. Inte bara muminmuggar. Detta förstås för att jag själv är icke-samlare som slänger allt jag inte orkar se på längre. 

4. Ska barn synas på sociala medier? Så här tänker jag:

Ja de skulle ju bli en ännu mer vriden bild av samhället om vi inte såg några barn i sociala medier. 
5. Är jag feminist eller inte? Så här tänker jag:

Ja. Om feminist är att alla människor oavsett kön och hudfärg är lika värda och ska behandlas jämlikt. 
6. Mina tankar om kommersiella samarbeten i bloggar:

Herregud det är 2016. Kan vi gå vidare. Det är väl klart som fan att man ska få lön om man arbetar!
 
7. Kan pojkar ha rosa kläder? Min åsikt om genustänk i kläder:

Blir så trött. Att detta ens är ett diskussions ämne. Pojkar får ha vad de vill. Flickor också. 

8. Dop eller namnfest - vad väljer jag?

Jag tror jag väljer dop. Men när det beger sig kommer det förhoppningsvis vara någon annan parts åsikt som också vägs in.

9. Bloggska - är det ett viktigt språk?

 Knappast är det superviktigt. Men det får finnas bäst det vill. Alltid retar det någon.

10. Den berömda bloggfasaden - ska man visa allt i bloggen?

Nej. Men man ska visa sig mänsklig. 

Ja. Här ser ni då orsaken till att jag sällan lägger mig i dylika diskussioner. Jag är inte tillräckligt engagerad. Alla får göra och tycka hur de vill. Som Anne Hietanen så klokt sa en gång "Alla har en åsikt och alla har ett rövhål". Det är viktigt att saker och ting diskuteras. Jag är glad att alla inte har samma diskussions intressen som mig. Att vi är olika så vi kan föra fram en variation av frågor som behöver lyftas. 

ALL THE LOVE!

2 comments: