HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, July 6, 2016

Här är det tamejfan sommar!

Eftersom det regnar småspik. Jag har pms. Och det känns grått både på insidan och utsidan idag. Tänkte jag bjuda på lite sommar och kärlek.

Anne skriver om att acceptera sig själv. På ett sätt som gör en helt varm. Varm som solen. Läs om "Den stora kärleken"

Här cyklar jag runt i solen och vinkar och säger hej. I världens finaste sommarstad. Jakobstad. Jag är mycket objektiv.Veronica Maggio sjunger om en svart sommar. Om inte annat. Kan vi tro på henne. Kanske vi minns allt i färg. Efteråt.

Vi kanske bara har en sommar Vi kanske bara har en svart sommar Den sköljer över oss som tiometersvågor Vi kommer minnas allt i färg Efteråt.

All kärlek!

9 comments:

  1. ooooh där var filmen!! fin!!!!!!!

    ReplyDelete