HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, July 4, 2016

Måndagslistan

Brukar du skratta för dig själv?
Jag skrattar ofta åt min hund. Men då är jag ju inte själv.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
"De ska jag! Kram!"

Nästa mål i ditt liv:
Springa ett lopp i sommar. Bemästra konsten att lägga mig tidigt och stiga upp tidigt. Införa någon slags beständig morgonrutin. Tänker mig en tre minuters ryggflex eller liknande. Hur svarar du i mobilen?
Hej! (tror jag)

Vem ringde dig senast?
Backen.

Antal timmar sömn inatt:
7.5h. Inte okej. Åtminstone bemästrade jag stiga upp tidigt. Nu är det endast lägga mig i tid som saknas.

Tycker du om din pappa?
Ja! Men inte alla dagar.

Brukar du komma i tid?
Jag kommer oftast mellan prick och fem över. Mest prick. 

När mår du bra?
När jag känner mig utvilad. Efter och under yogapass. När jag gjort något jag varit rädd för. När någon ger mig förståelse och kärlek när jag själv inte tycker jag förtjänar de. När jag får simma i havet. När jag springer. När jag gosar med min hund. När jag får vara kreativ och lösa problem.Hur känner du dig nu?
Lite trög och trött men inspirerad. Min vän Linda skickade ett utkast på hennes hemsida idag som hon knåpat ihop helt själv. De coachar löpare under hösten och vintern så man ska vara redo för säsongen när våren kommer. Så jävla smart! Jag som alltid slutar springa när det blir kallt. Blev motiverad att både springa, blogga och arbeta. Kolla in den HÄR.

Vanligaste färg på dina kläder:
Jag är nog ganska färggrann. 


Var du aktiv i skolan?
Nej och ja. Jag gjorde aldrig läxor. Men jag lyssnade och frågade. Så det gick bra för mig ändå. Nu förtiden är jag dock aktiv som bara den. Älskar att diskutera och ifrågasätta. Tycker om att läsa och plugga. Tar igen all läxläsning jag skippat tidigare i livet.

Favoritdryck på morgonen:
Vatten eller vichy.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Sent. Det här är värsta kampen för mig. Jag sku så gärna få till en sovrutin. Men icke. Är du blyg?
Nej inte det minsta.

Sysslar du med någon idrott:
Eh. Är yoga en idrott?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Egentligen JA. Men det är nog sällsynt. Mest är det väl attraktion och förtjusning. Och kanske känslan av att den här skulle jag kunna börja älska. Kärlek är ju ändå en produkt av aktiva handlingar människor emellan.

Är du bortskämd?
Mycket. På alla sätt och vis.

 ALL THE LOVE!

3 comments: