HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, January 23, 2017

Är ditt varför starkt nog?

Malin skriver om att man behöver vara hård mot sig själv ibland. Att det inte alltid behöver finnas självkärlek som grund för all förändring. Jag slutade inte röka för att jag älskade mig själv. Jag hävdar ändå att allt man ändrar som man inte gillar med sig själv blir en kärleksförklaring. Det möjligt att det inte är känslan av kärlek som får en att ändra. Det är ofta en känsla av att man fått nog. Vill göra annorlunda eller helt enkelt inte står ut mer. De största förändringarna uppstår när vi inte pallar mer. När det är jobbigare att fortsätta som vi gör än att ändras. 

Under löprundan.

Efter.

Vi behöver ju inte sticka under stolen med att förändringar är jobbiga. Det är ju t.o.m. motsträvigt att gå igenom roliga och efterlängtade förändringar. Någonstan gör man ju en förändring av vetskapen om att det som kommer efteråt är värt slitet och svajet där mitt i processen. Man kan stå ut. För man vet att man vill dit till andra sidan. Den viljan tror jag inte någon annan kan motivera en till. Ens eget varför måste hålla. Det måste vara tillräckligt starkt. Annars ger man upp. 

Ett starkt varför och ett skyddsnät som hålller en om ryggen. Tror på en och stöttar. Då kan man göra vad som helst. Eller vad man vill. 


Jag påminner mig själv allt för sällan om saker jag uppnått. Gått igenom. Förändrat och verkligen jobbat med. Saker som tidigare var otänkbara är idag en självkklarhet och inget jag ängnar tankar åt. Jag är sockerberoende och har inte ätit socker på över fem år. Jag går inte runt och tänker på mat och hetsätning dygnet runt mera. Jag har skämts för min kropp något otroligt, idag tycker jag mest den är fin och har inga problem att sporta baddräkt. Jag tränade alltid tidigare för att jag ville bli smalare eller tajtare. Nu svettas jag ibland endast för att det är roligt och lustfyllt. Jag vill inte ens gå ner i vikt. Så provokativ är jag idag. Jag har rökt i över tio år och druckit alkohol så det stått ut genom öronen. Nu är jag rökfri och absolutist. Jag har haft så många negativa föreställningar om mig själv som jag raserat. 

Press LIKE!

Idag bygger jag mitt liv själv. Precis som jag vill ha det. Med de förutsättningar jag har till förfogande. Vissa saker får man acceptera och jobba runt. Andra kör man över och ändrar så de passar ens syn på livet. Det är ju ändå det bästa med förändringar man väljer själv. Känslan av att man kan. Att man får göra egna bättre val. För sig själv. ALL THE LOVE!

14 comments:

 1. Tack för att du spinner vidare på mitt inlägg. Jag fick sviiiiidande kritik på facebook så började fundera om jag är nåt sorts inhumant freak som skrev som jag skrev :P All the love Pamppon, du är super!

  ReplyDelete
 2. Du är så bra! Gillar att du inte stryker medhårs.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Attractive component of the material. I just stumbled across your web site and accession capital to say that I really enjoyed your site. With just a few clicks, foreign nationals can apply for a visa application form Turkey from their home. Fill the form with accurate and complete information about the passenger's data.

  ReplyDelete
 5. thank you for this. Check the kenya entry requirements before you apply for the Kenya visa through online visa application. The e visa application offers the fast visa services. Thank you

  ReplyDelete
 6. This is a very useful article. Indian visa application photo requirements you can read online via India e visas website. India e visa photo requirements for Indian visa are available on all Indian visa websites. You can read all Indian visa photo specifications online.

  ReplyDelete
 7. Thanks for this post. Now, an expedited Indian visa is available at most foreign consulates, who plan to travel abroad within a couple of weeks or less.

  ReplyDelete
 8. Fantastic work.. I appreciate it. The travelers around the world who wish to travel to Azerbaijan need to apply for visum azerbaijan through e visa application. Get your visa with super fast processing with 24/7 assistance.

  ReplyDelete

 9. Your site is good. Actually, I have seen your post and That was very informative and very entertaining for me . Do you know about the Vietnam visa procedure ?

  ReplyDelete