HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, August 1, 2017

Hej-ää!

Hur gör djur när de inte bloggat på flera århundraden. De kör säkert någon slags update. Jag gör som djur. Djur är kloka varelser. Det vet vi alla. 

Det har ju hänt ganska stora saker i mitt liv det senaste året. Jag har börjat jobba. Jag har blivit sambo. Ja det blev vi från dagen vi träffades. Men ändå. Vi har renoverat hus. Nu bor vi i de huset. Dessutom är jag nybliven fästmö. Man kan påstå att jag sällan eller aldrig haft det bättre ställt än just nu. 

Nyförlovade. Rödgråten. Stortjöt i en kvart.


Jag funderar nog fortfarande på livet. Blir för trött ibland. Har pms. Gråter. Tror att livet är en skithög. Och så vidare. Men mindre än tidigare och med så mycket mer distans. Jag vet att det går om. Både det överjävliga och det superhärliga. 

Just nu ligger jag i sängen med mensvärk och äter ärtskidor. Tänkte ta mig an en Tomas Sjödin bok. Men än så länge har inget mer hänt än att jag instagrammat en bikinibild och läst bloggar. Den här bloggen är min nya favorit.  

Fin bild på mig. Pga. Har blogg.

Ellen skrev en gång. Någon gång. Orkar inte googla när. Om att (ja nu snedvrider jag säkert hela hennes point här eftersom de va så länge sedan jag läste de) det där med att hitta en partner inte löser alla ens problem. 

Hon hade alldeles rätt. Men. Det jag inte visste innan jag träffade Jonas. Var hur mycket lättare det är att vara två. Att dela livet med nån. Att inte behöva bära allt själv. Bara att få komma hem till en varm famn efter en jävlig dag. Eller någon som lagar mat när man ligger på soffan och scrollar. Jonas tycker jag är äcklig när jag fiser hela tiden. Men han tycker inte mindre om mig för de. Att få vara sig själv fullt ut utan att behöva vara rädd för att man inte duger. Det är det finaste jag varit med om. Hittills. 

Jag har precis simmat i en fors. Oklart vad Jonas håller på med. 

Tack å hej. Bättre lycka (blogginlägg) nästa gång. Men knappast.


ALL THE LOVE!

3 comments:

  1. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor ODUMODU tog tillbaka min man som skilde sig åt mig under ett bra år. Är ALENNA med namn från RUMÄNIEN. Trots att jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte räcka för att tacka doktor ODUMODU för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i ett år och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade doktor ODUMODU. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor ODUMODU sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email: drodumodusolutions@gmail.com

    ReplyDelete