HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, August 6, 2017

Lugnet var är du?

Sommaren kom och gick. Så snabb. Så intensiv. Så mycket bättre. Men ändå. Lämnar den mig med en kropp som inte riktigt orkar. Den där ny-start-nu-är-det-höst feelisen finns inte alls. Jag ligger i soffan och stirrar på brasan. Längtar till mörkret och hösten. När löven faller och livet saktar ner. 

Det är inte likt mig att längta till hösten. Jag får ofta panik när augustivindarna viner runt husknuten. Vill hålla i. Ta vara på de sista solstrålarna. Bara benen dagarna och sanden mellan skinkorna. Inte nu. Nu vill jag bara gå i ide. Höstide. Sova. Vira in mig i filtar. Och dricka te i stora Buddah koppar. 

Det är så paradoxalt. Att inte orka med. När det händer förträffliga saker. När det är roligt nästan jämt och den ena festligheten avlöser den andra. Det känns otacksamt att tacka nej. På snudd till skamligt att känna sig utmattad utan att ha livskris eller dödsångest. 


Läser hos Marica om hur hon planerar hösten med mycket yoga och meditation. Jag vill så gärna yoga och meditera hemma. Men mina planerar fallerar jämt. Har försökt på så många olika sätt att få till det. Så nu har jag gett upp. Det känns minst plågsamt för mig själv. Att ge upp. Fast hoppet finns nog. Alltså har jag inte alls gett upp!


Har ni några tips på hur jag ska få till en hemma practice? Hur har ni gjort? 

PS. Nina det där "bara gör" fungerar bevisligen inte på mig.. 

ALL THE LOVE!7 comments:

 1. "Just do it" är ju mitt mantra och det som funkar för mej, men vet ju att alla är vi olika ~love~! Jag vet också, bara gnm att se på mej själv, att när livet mårar åpåå och man mår förhållandevis bra, så kan det vara en utmaning att upprätthålla yogan. Eller vid större omställningar i livet, under sommaren... etc. Då tänker jag att det viktigaste är att förlåta och acceptera sig själv, it is what it is. Åtminstone för mej brukar min sadhana bli mer stabil om jag släpper taget, som du gjort nu, bara vänta in och ut liksom. Kram du vackra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Du är så klok. Sat nam sköna böna.

   Delete
 2. Hej!!,
  Kul att hitta din blogg!!
  Jag tänkte anta utmaningen #Yogaeverydamnday som Yoga Girl kör nu i september! Jag får en extra sporre av det! Och som hon skriver, behöver inte vara 90 min flow varje gång, kan vara 5 min meditation också, så det blir på en realistiskt nivå att få in i sin vardag också...
  Antar du utmaningen?? :)
  Kram/Malena

  ReplyDelete
 3. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor ODUMODU tog tillbaka min man som skilde sig åt mig under ett bra år. Är ALENNA med namn från RUMÄNIEN. Trots att jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte räcka för att tacka doktor ODUMODU för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i ett år och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade doktor ODUMODU. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor ODUMODU sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email: drodumodusolutions@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Amazing article. Thanks for sharing your experience. From Packers and movers in Delhi

  ReplyDelete
 5. Blogs are the best, most useful way to save.
  I can share ideas of the future because this is exactly what I am looking for,
  wordpress
  blogspot
  youtube
  ភ្នាល់បាល់បក

  ReplyDelete