HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, September 22, 2017

Ett rikare liv

I onsdags var vi på föreläsning med Charlie Söderberg. Det var den första onsdagsföreläsningen som ordnades av Jakobstads Arbis i höst. Charlie är mest känd som programledare för Lyxfällan. Mitt favoritprogram alla kategorier. Jag var så otroligt pepp. Hade skyhöga förväntningar. OCH blev inte besviken. Hurra!

Charlie titulerar sig numera som rikedomscoach. De kan man ju tycka vad man vill om. Förstås. Man får ju tycka vad man vill om allt. Han förklarade att rikedom (som han ser det) står på tre ben. Varje ben behöver stå stadigt för att vi ska kunna känna oss rika. 

Fysisk rikedom - Inre rikedom - Finansiell rikedom

Det hjälper inte att du är rik på pengar om du är sjuk. Eller frisk, förmögen men utan en inre hälsa. Alla tre ben behöver fungera för att du ska känna dig rik på riktigt

Groupie! Jonas tyckte jag var fånigaste i stan som måste ta en bild.

Nu till det smaskiga. Han ställde en fråga till oss. Som jag tänker ställa till er. Vi hade tre minuter på oss att svara på den. Tänk inte allt för länge. Låt svaret komma från hjärtat. 

Vad skulle göra ditt liv rikare? 

Mitt liv skulle bli rikare av:

Mera energi! Med mera energi skulle jag. Springa. Dra ihop någon slags kvinnogrupp för diskussioner om livet. Blogga mer. Starta ett eget företag. Fortsätta utbilda mig. Ha hönor, lamm, getter och fler hundar. Odla vår egen mat. 

Mera pengar! Med mera pengar skulle jag RESA! Bo utomlands på vinterhalvåret. (Hyra djurvakt) Köra en JEEP. Investera. Bo i ett hus vid havet. Biohacka min hälsa. Ge åt dem som behöver.

Barn! Alltså som i våra egna barn. Jag vill ha en familj. Ett fullt middagsbord. 
Inspirerad av onsdagen promenerade jag till jobbet dagen efter. Hela 5km. Kände mig som en vinnare. Tills jag blev påmind om att jag sett fel i kalendern och kom en halvtimme för sent. Inte ens när man försöker blir det rätt. Can't win.

PS. Tyckte inte om att Charlie pratade om hur tjock han hade blivit. Han frågade hur många i publiken som vet med sig att de har några kilon att gå ner. Jag la inte upp handen. WIN! Och förresten blir jag så trött på människor som tror att det är bara att gå till gymmet och äta mindre för att gå ner i vikt. Ja för dig kanske. Men inte för alla. Skaffa lite kunskap! Det blir ett annat inlägg. 

ALL THE LOVE!


3 comments:

  1. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor ODUMODU tog tillbaka min man som skilde sig åt mig under ett bra år. Är ALENNA med namn från RUMÄNIEN. Trots att jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte räcka för att tacka doktor ODUMODU för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i ett år och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade doktor ODUMODU. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor ODUMODU sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email: drodumodusolutions@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for everywhere. google account manager megadownloader frp bypass

    ReplyDelete