HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, December 13, 2010

Små ankvingar.

Nu får det bli -40 grader bäst det vill!

5 comments:

 1. Åh, var har du hittat? Jag MÅSTE ha en superduperjacka snart, håller på att förgås i vinterhelvetet. Helst en som man kan ha kortärmat under i minus femti men ändå vara varm i själen.

  ReplyDelete
 2. Pia: Jaaa. Fanns kvar i endast min storlek.

  Catzo: Då ska du ha en sån här. Det här är ingen jacka det är ett vandrande aggregat. Väger som ett gör det också. Den är så stor och tung att man knappt ryms mellan hyllorna i butiken. Men fryser, de gör man INTE! En liten detalj bara. Den är slut, mest överallt. Men med lite tur så kanske du hittar en.

  ReplyDelete
 3. Usch va avis jag e, sku så hårt villa ha en women greenland, en rööööd! men nu blev de en annan, för ja orka fan int leta längre. vinterjackor suger. minus 20 suger

  ReplyDelete