HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, April 8, 2010

Please help!

Vilken/vilka jacka/jackor ska jag ta med mig?

1. Den här kommer inte till sin rätt på bild. Det är en svart jacka med huva. Ni fattar.2. Perus läderjacka. (Jag tycker inte om den här. Men den är kort. Om det är varmt..)3. Kavajen. Den här kan inte att åka ensam.4. Mitt senaste loppisfynd. Funkar även med bälte.
5. Bronsjackan. Ful när den är öppen.Det här inlägget är inte ett modeblogginlägg. Jag har bara seriös KLÄDÅNGEST. (och kanske ägglossning). Frågor på de?

4 comments:

 1. åh honey, du e ju bara för söt! :) Kunde tänka på att det e int så jävla varmt! he blåååser...

  ReplyDelete


 2. مقایسه قیمت بلیط هواپیما


  در گذشته آژانس های مسافرتی از راه های مختلفی مانند پیامک یا ایمیل و … مسافران را از وجود پیشنهادهای قیمتی ویژه شان برای بلیت چارتر یا تور لحظه آخری به مقاصد گردشگری آگاه می کردند اما در سال های اخیر سایت های بسیاری برای فروش بلیت های چارتر شده تاسیس شده اند.

  آنها با امکانات مختلفی که دارند، انواع پیشنهادها را در برابرتان می گذارند تا مقایسه قیمت بلیط هواپیما کنید و یکی از آنها را انتخاب کنید.

  ReplyDelete
 3. recommended you read Ysl replica browse around here Dolabuy Fendi check my source Fendi Dolabuy

  ReplyDelete