HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, April 8, 2016

Fredaglistan!

Hur har din fredag varit?

Tackar som frågar. Jag vaknade klockan sju och var så trött att jag trodde jag skulle dö. Ni vet den känslan. Då det liksom tar ont i hela kroppen. Körde till skolan. Gick femton steg från bilen till Campus. Noterade två trevliga saker. Solen sken och måsarna skränade. Det är jättevår.

Skrattade mig till ett sjukt långt liv under dagen. Vi har så roligt med klassen att det nästan är olagligt. Tvingade med mig tre av dem ut till Fäboda för lite finskt strandliv. Dogo bet ingen av dem. Success! 


Gjorde världens godaste pizza med aubergine, bacon, rödlök, getost och basilika. Ja ni hör ju. Åt mig apmätt. Ligger och är lycklig på sofflocket. 

Dessutom såg jag ut såhär idag.


 Nå nä. Såhär.


Fatta fantastiskheten av denna dag!

Vad ska du göra imorgon då?

Ska på yoga workshop till Nykarleby. Jess! Men. Förstår mig inte på folk som gör saker innan 12 på dagarna. Varför liksom. Tur att jag får ordna en egen workshop tillsammans med bäst-i-världen Ida. Om ni vill komma och hänga med oss några timmar. Bokar ni in den 14 maj. Klockan 12. HÄR!


Hur tycker du det går för dig i övrigt?

Fint som snus. Faktiskt bokstavligen. Jag har hanterbar PMS eller ingen emellanåt. Balans mellan fritid och skola. Jag sprang utan ont i muskelsträckningen i veckan. Det är soligt och ljust ute. För någon dag sedan fick Ellen mig att släppa tanken på att jag måste ha en man och barn för att livet ska vara komplett och lyckligt. Blev genast oerhört mycket lyckligare av den insikten.

Idag när jag borstade tänderna funderade jag på vad jag ska göra i sommar. Det irriterar mig att jag ännu inte har någon plan eller någon specifik utmaning att hugga tag i. Då drog jag mig till minnes ett inlägg Linn skrev om sin sambo Sami. När det går bra för honom hetsar han inte efter mer utan lägger in en snus och lutar sig tillbaka.

Jag halade direkt fram dosan ur bakfickan. Bakade en riktigt redig prilla. Tyngde in den under läppen. Släppte ner axlarna en meter. Lade hattten på sned och andades ut. Fy fan så skönt! Nu blir det njuta av.


 (Jag och livet just nu)

ALL THE LOVE!

10 comments:

 1. Du är för skön! Ses om en stund ����

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du å! Vilken skön dag de va! Tycker så om er kvinnor som har mer livserfarenhet än mig. Hunnit leva längre och varit med. Blir så lugn av er. <3 Och vårt yogagäng från Krombi. Så sköna typer. Jag aldrig sku ha träffat om de inte varit för dig och yogan. Tack! Känner mig empowered. Yogan tyckt ja va ondeli. Tog med mig annat gott för själen.

   Delete
 2. Härligt inlägg. Och vilken briljant idé i all sin enkelhet att helt enkelt bara sitta ner och njuta ibland iställer för att ständigt förbättra, vilja ha mer, maximera...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja han verkar klok den där Sami.

   Delete
 3. What a wonderful day they were! So like you women who have more life experience than me. Had time to live longer and been with.erectile dysfuction

  ReplyDelete