HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, December 27, 2013

Den oromatiska uppfyllelsen


Den här bilden har ni säkert stött på. Jag har den själv pinnad på min "Wishlist".  En viss sorts känsla infinner sig när jag ser på den här bilden. Jag får en mental bild. Lång sandstrand. Brunbränd surfare som håller min hand. Solnedgång. Havsbris som sakta smeker huden. Någon går förbi och pratar på ett okänt språk. Himlen lyser av pasteller. Kärleken är så stor att alla krig och orättvisor stannar för en stund. Förtrollande. Magiskt.

Nu sitter jag här iklädd mina mysbrallor. Ensam hemma en fredagkväll. Mycket tillfreds med tillvaron i och för sig.  Nöjd i kroppen och sinnet efter ett roligt danspass tidigare ikväll. Jag är inte brunbränd. Har ingen sand mellan tårna. Och någon surfare syns inte till. Men vet ni. Jag har gjort allt det där som står på bilden under det senaste året. Inte precis i den där ordningen. Och inte heller i ordning med min mentala bild. Men jag kan checka av varenda punkt.

 • Jag sa upp mig för några veckor sedan. 
 • I somras var jag brunbränd och fin. (Är ju fortfarande fin men mindre brunbränd.)
 • Jag har köpt många biljetter. Nu senaste en inträdesbiljett till Stadshotellet på juldagen.
 • Jag har blivit kär i mig själv. Ja det börjar äntligen verka kärlek. Banne mig!
 • Kommer troligtvis inte att bosätta mig i Helsingfors igen.

Sådär. Helt oromantiskt kan en också bocka av denna fina bild från önskelistan. Ibland blir det annorlunda. Men bra ändå. 

All the love!


7 comments:

 1. Vilken vacker beskrivning om att uppnå en dröm. Du är inspirerande, önskar dig ett gott nytt år!

  ReplyDelete
 2. Tusen tack Ida! Kärleksfyllt nytt år!

  ReplyDelete
 3. Alla tolkar vi bilder på olika sätt. :) Mysig fredag till dig min vän. :)

  ReplyDelete
 4. Hihi. Så är det. Tack finis. Fredagsmyys till dig med. Ps. Idag orkade jag mig inte till posten. Så boken hinner inte fram till den första dagen på det nya året. Men kanske till första veckan på det nya året. Kram!

  ReplyDelete
 5. Den skönaste uppfyllelsen av dem alla! Den som är på riktigt och hållbar. Käraste, fina du! Ser framemot att yogifisieras tillsammans med dej imorron ♥

  ReplyDelete
 6. Jamen det är väl så. Fast jag nog ännu drömmer om det där stora där utanför mig själv. Kanske lite av både. I en härlig blandning.

  ReplyDelete