HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, February 8, 2013

Blä

Idag har jag varit i oställning som min kära mamma skulle uttrycka det. Arg. Rastlös. Helt fel. Jag har försökt få ut känslan. Gjort allt enligt regelboken. Yogat. Målat en tavla. Sovit. Gått en promenad. Talat med en vän. Ingenting hjälper. Så nu tänker jag omfamna att jag är arg, rastlös och helt fel med ett avsnitt av "Modern family".

Sjong en sång he e ju friiidaaan!


9 comments:

 1. Vara i oställnig...he bruka faffa oxå va. väldigt ofta. fenomenalt uttryck. saknar dig vännen! skulle så gärna vilja se dina tavlor..

  ReplyDelete
 2. Min vän! Saknar dig med! Jag har int gjort så många tavlor. Men här ovan ser du iaf en :) Kram på dig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så det e din tavla...! Superfin ju! You are truly gifted. så e det bara.

   Delete
 3. Ela, jäkligt fin tavla! KRAM

  ReplyDelete
 4. alltså shit Ela vilken tavla... Den va jätte fin! skulle köpa när som helst. kram på d bruude

  ReplyDelete
 5. Alltså TACK! Jag blir superglad av era kommentarer. Å kanske rodnar jag lite också. Puss på er.

  ReplyDelete