HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, September 29, 2015

PMS

Detta fantastiska påfund. Som gör en duglig som människa i exakt tio dagar av tjugoåtta. När jag blir biljadär ska jag skänka alla mina pengar till PMS forskning. Jag säger som sniff. Helvetes jävla skit. 

Ps. Ni såg väl muminfilmerna där runt 2005. Gjorda av Ted&Kaj. De var ju fantastiska. Kanske det bästa som någonsin hänt i humorväg. 

Ps2. Det allra roligaste med PMS är ju att den går bananas av stress. Så om man känner sig allmänt nertrampad av stressen eller andra jobbigheter. Då sätter den i högsta växeln och gasar som att den får betalt. Jo man tackar.ALL KÄRLEK FRÅN ARGA HORMONER! 

29 comments:

 1. To add my insight into the broader need much information should I dig, one of his articles, vidio also one of his pictures as I can see on this page, please be able to provide feedback to me.
  At the end of the comment word I say thank you.
  alat bantu sex pria
  obat kuat pria
  Obat kuat, alat bantu sex pria wanita 18+

  ReplyDelete