HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, October 7, 2015

Lista!

Knycker en lista av Smulan. Hon hör till en av min favoritbloggerskor. Hur bra är inte det här listfenomenet. Var lite trött på det ett tag. Men känns som att det gjort comeback. Älskar formatet. Både att läsa och skriva.

Vad behöver du mest just nu? Må bra.

Vad tror folk om dig? Jag får ofta höra att jag är glad jämt. Inte sant förstås.


Vad får du oftast komplimanger för? Mitt utseende.

Brukar du skratta för dig själv? Skrattar ofta åt min hund. Men skrattar jag ensam då? Oklart.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Jepp". Haha. Så trist. Kunde ju lika gärna varit något riktigt smaskigt. Eller nej nu luras jag. Det finns ytterst lite smakigheter i min mobil.

Nästa mål i ditt liv? Att inte ha något mål. 

Hur svarar du i mobilen? "Hej!" Tror jag. Kanske "Hallå" ibland. Blir osäker. 

Antal timmar sömn inatt? Jag sov klockan runt. Men det var inte precis någon djupsömn.

Brukar du komma i tid? Nja. Ibland. Oftast är jag där prick eller någon minut över. Tycker det där med att komma tidigt och vänta är bland det onödigaste som finns. (Beteende ärvt av min far.) Så försöker alltid maxa tiden vilket ibland leder till små förseningar. 

När mår du bra? På stranden! Helst när det är bikinivarmt och jag får simma i stora vågor. Men strand och hav fungerar året om för mig. 


Vanligaste färgen på dina kläder? Eh. Jag har nog ingen färg. Säger brokig. 

Favoritdryck på morgonen? Vatten. Alltid vatten. Men helst utan bubblor på morgonen.
 
När brukar du oftast gå och lägga dig? Oftast mellan 22-00.

Är du blyg? Nej. Tvärtom.


ALL THE LOVE!

5 comments: