HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, January 5, 2014

En skön evighet och frihetens dans

Aaah. Denna dag. En skön evighet.

Jag har legat på soffan hela dagen. Utan rastlöshet. Bara surfat runt. Tittat på Gossip Girl. Lyssnat på podcast. Kollat av instagram mellan varven. Njutit av att bara göra det jag velat. Så otypiskt mig. Och jag känner mig inte ens färdig. Sicken tur att jag har en dag kvar imorgon att fortsätta slappa.

Jag googlar runt på utbildningar jag vill gå. Tänker på framtiden. Anmäler mig nervöst till en kurs i Dancing Freedom. Usch. Tycker inte alls om att släppa lös och vara fysisk. Men det som inte dödar mig gör mig starkare. Åtminstone om man ska tro Kanye West.

Livet känns så öppet. Så obehindrat. Jag försöker att inte dras med i den där enorma känslan av att allt måste hända nu. Försöker drömma. Vila i känslan av hur bra det är. Hur bra det kommer att vara. Ser framemot att få skapa mitt liv. Välja själv. Ta ansvaret. En dag i taget.

På samma gång inser jag att skapandet sker just nu. I min vila. I pauserna mellan Gossip Girl och instagram likes växer och frodas mitt fantastiska lilla liv.

Halleluja för slapphänta söndagar!


2 comments:

  1. Jag har haft en helt exakt likadan dag! Och TACK för att du nämnde mig i din intervju igår. Så jättesnällt! Det värmde mitt hjärta - mycket.

    ReplyDelete
  2. Läste att du vegeterat. Åh va skönt! Tack själv! För alla visdomar du delar med dig av. Kram!

    ReplyDelete