HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, April 22, 2013

Djävulen på axeln

Fick lite jantelags hangover över min dansvideo. Men så kom jag över detta citat.


Be gone hangover. I am that I am. And I dance.

6 comments:

 1. Jag har inte kollat in dansvideon än, men kommer göra det senare. Men jag vet precis vad du menar. Varje gång jag får nån idé eller exponerar mig på nåt sätt så sköljs jag sen av "herregud vad DU visar upp dig då. Lite desperat va? Och vem tror du är intresserad?" och sen så sköljs jag av ilska över att jag tänker så. Det är en naturlig del av skapandeprocessen, man ska ha tvivel. Fast dom får bara hälsa på, inte stanna. Robyns pappa iaf sa att alla konstnärer har tvivel på ifall dom klarar av det eller har det som krävs. Och vi vet ju alla att hans dotter är en konstnär i ordets Sanna (hah!) mening. Men det är DU som tänker dom tankarna, ingen annan. Och skulle nån annan göra det är det ju deras börda och inte din. Jantelagen måste bekämpas, den får aldrig vinna. Så tack för ditt bidrag i vår kamp. Vi kämpar vidare, mot frihet och skönhet! :)

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. JAAA! Vilket härligt frihetsmanifest. Mot frihet och skönhet. Kram kloka härliga själ.

  ReplyDelete
 3. jag får sån livsgnista av din blogg! Känner styrka inför att vara så jag är och inget annat. När man är med om något som får en att tänka "jag var en bättre person innan, jag klarade inte den här krisen" och sen plötsligt vaknar man upp en dag och känner "Jävlar, jag är ju hundra gånger starkare/roligare/smartare nu!" Den dagen är en bra dag. Och plötsligt vågar man sittdansa på internet! Fattar du vad underbart! Livet! kram/ Maja

  ReplyDelete
 4. Åh vad jag blir glad av din kommentar Maja! TACK! Livet är allt bra härligt ibland! Kram.

  ReplyDelete