HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, December 11, 2012

Negativa känslor.

Delar ni in era känslor i negativa och positiva? Det gör jag. Jag trodde att det var så. Att vissa känslor var negativa och vissa positiva. En del är okej att känna och en del ska helst inte finnas. När jag fick frågan. Vilka känslor är negativa känslor för dig. Trodde jag det var ett skämt. Vadå för mig. De vet väl alla att vilka de är. Arg. Ledsen. Irriterad. Frustrerad. Ja alla de där dåliga känslorna. Allt som inte är glad liksom.

Jag har inte en gång tänkt tanken att en känsla bara kan få vara det den är. Att alla känslor är till för att kännas. Att alla känslor ska få ta lika stor plats. Att ingen känsla är mer fel än någon annan. Jag försöker smälta och ta till mig denna nya synvinkel. Jag övar praktiskt också. Idag skrev jag ett argt brev. Grät. Slog på boxningsäcken och ropade. Jävlar vad befriande.

Men tillika skrämmande Jag är rädd för att öppna upp argburken. För att den där uppsamlade ilskan är gigantisk. Tänk om jag översköljs av en tsunami av arga känslor. Och aldrig kan sluta slå.2 comments:

  1. Det är jättebra att vara arg. Krama om känslan! Det är betydligt värre om du inte är arg, ledsen, glad. Utan bara likgiltig, kall. Så länge man känner så är man förankrad.
    KRAM

    ReplyDelete
  2. Du är klok du kvinna. Det känns mycket bättre när den får komma ut. Den där likgiltiga känslan är mycket värre. Kram på dig.

    ReplyDelete