HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, October 17, 2013

Romantiken

Relationer i ditt liv. Har du varit riktigt kär? Hur ser du din framtid vad gäller just det?

Nja. Jag har nog inte varit riktigt kär. Jag antar att om jag svarar nja på den här frågan så har jag helt enkelt inte varit det. Ett förhållande har jag i alla fall inte haft.

Min framtid gällande kärlek och relationer. Ser jag på. Så här.


Med förväntan. Kärlek. Och ljus. 

PS. Bilder från Pinterest. De flesta finns i min "Love" mapp. Kika in där för mera kärleksinspiration.

18 comments:

 1. Ååå vad fint! Jag är en evig romantiker och tror stenhårt på att så länge man har en levande cell inom sig så länge kan man hitta den STORA kärleken för första gången eller på nytt. Oberoende om du är 15 år eller 105 år.

  ReplyDelete
 2. Ja Anne! Det tror jag också. :)

  ReplyDelete
 3. Jag älskar din inställning. Jag har på senare tid märkt hur stor skillnaden är mellan att "bestämma sig" att man är kär i nån, och att handfallen låta det växa fram, en kärlek man KÄNNER. Stor skillnad där. Som yngre bestämde jag mig alltid att den här väljer jag, den här ska jag bli kär i. Och då ville man inte se dom sidorna/det beteendet av den personen som inte passade in i den bestämda visionen av hur det skulle va. Fuck that. Men rätt person bestämmer man inget sånt, man bara märker "jaha, så här säger hjärtat, ok".

  Och det är ju dom som bestämmer att dom vill träffa nån NU som ofta hoppar från förhållande till förhållande. Träffa nån nu som gör mig hel. Och ja, det problemet har ju inte du :) Du tar hand om dig och dina behov, och när du träffar den du KÄNNER är the one, ja då kommer den personen få nöjet att träffa hela dig, och få njuta av den du är desto mer.

  Jättefint denna predag! YES!

  Puss och kraaaaaam!!

  ReplyDelete
 4. Ps. Det där brudparet vid stranden bilden är så otroligt vacker. Det att solen kämpar fram vid slutet av molnen gör det. Så mycket vackrare än ifall det varit klar himmel. Den symboliserar riktigt liv, riktig kärlek tycker jag. Underbar bild :)

  ReplyDelete
 5. För mig är kärleken den där trygghetskänslan man söker, att kunna vila sig i någon annans kärlek och uppskattning. Plötsligt kommer någon och fyller upp den där tomheten. En person som också behöver just dig för samma gemenskap och support. Jag tror folk lägger för mycket fokus på själva personen de tror de vill ha, när det är känslan av sammanhållning man eftersträvar. Så bara dyker den perfekta personen för jobbet upp framför dig.

  ReplyDelete
 6. Sanna. PUSS! Du är så härlig. Och dina funderingar ger mig så mycket inspis. Tack för att du delar med dig av dina åsikter och tankar. Och tack för ditt mail som jag inte svarat på. Det gick in i hjärtat. Allt blir bra. Livet är stort. Så kul att vara på den här resan tillsammans med dig. KRAM!

  ReplyDelete
 7. Ja Malin det tror jag också. Att det blir mycket fokus på rätt människa. Istället för hur man vill att det ska kännas och hur man vill ha det tillsammans. Jag ska sluta ana så kanske han dyker upp.. :)

  ReplyDelete
 8. Glasses style selection not only stylish points, beautify the face compared to plastic?
  Cat eyes: captivating and enchanting
  The describe also has the retro blowing wind, the big face girls may consider. Of course , the cat's eye is divided into a number of types, Fake Ray Ban Sunglasses
  like a cat framework tilt at both finishes of the ears, the girls can pick more exaggerated Cheap Ray Bans UK
  shapes in order to dress up your.
  Transparent border associated with brown Cheap Ray Ban Glasses
  cat eye glasses to Cheap Ray Ban Glasses
  make the overall shape more contemporary shine.
  Of course , want to warp a little, you can choose to point the ends of a a bit more, in the picture on the lip area, more sexy charm.
  GARBAGE Eyewear ($58)
  Shield Glasses: Ray Bans UK
  mysterious and cool
  From the beginning of 2000 Ray Ban Outlet
  and the lso are Shield sunglasses, as if the protective mask. This year the most popular streamline on the border with different create a mysterious and neat feeling.
  Light coffee looking glass is ray bans sunglasses
  more suitable for girls having fair skin.
  Metal shape has a sense of potential.
  Givenchy ($325)
  Color accessories: avant-garde and stylish
  Not all sun shades have to be dark and secret, and colored lenses assist you to see more of the world! Together with the wear of the color considerably more beautiful.
  Even if it is all of black wear, Oakley sunglasses wholesale
  with a tinted glasses can increase the system highlights.
  ASOS ($19)
  Light frame: glamorous and elegant
  Exquisite white, even a simple light sunglasses, also can let you get to be the goddess immediately turned shiny and brave.
  If the shape is white + Black color lenses, then more neat.
  To be avant-garde and stylish, should not conservative.
  Raen ($105)
  Living space age: the future
  Remember some time since, some time back Rihanna endorsement of the Dior sunglasses?! This is the trend with the season, have a heart to get started!
  Whether it is a laser as well as black, wearing the shape is overwhelming trend.
  Gold Sun shades for bloggers this system LOOK out of the limelight.

  ReplyDelete