HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, October 27, 2013

Stackaren

Idag tycker jag så synd om mig själv att jag borde få ett pris. Första pris.


Någon annan som har en tendens att dra på offerkoftan när det hopar sig? Det är ju så lätt och välbekant. Jag riktigt vältrar mig i självömkan. Ger andra dåligt samvete och beter mig som en femåring. Det smakar till och med bättre än Ben&Jerrys gör under dagarna som stavas PMS.

Ps. Någon som semestrat i Los Angeles? Ska man göra de? Hur länge ska man stanna? Blir man ruinerad?

11 comments:

 1. LA är underbart! finns billiga och dyrare alternativ, googla runt lite finns asbra tips! vill man lyxa lite kan jag verkligen rekommendera att åka till las vegas också.. grym upplevelse!

  ReplyDelete
 2. Känner igen mig i det där.. många söndagar har jag levt med grym söndagsångest, den är oftast som bortblåst när jag stiger in genom dörren på jobbet på måndag morgon. Stor Kram till dig!

  ReplyDelete
 3. Men vännen då! Att ha dåliga dagar är ingen höjdare precis. I know how it feels. Men du, tänk positivt. Nu är det ny vecka igen och du har världens möjlighet att bli på gott humör igen. Du är en stjärna, så jag är inte ett dugg orolig över att du kommer hitta tillbaka till ditt vanliga jag igen.

  Och du, jag lovar blogga medans jag är i LA om 1,5 vecka. Kommer vara där onsdag till söndag.

  Stor energikram fina du! :) <3

  ReplyDelete
 4. Åh tack för LA peppen Julia! Jag googlar runt som en dåre.. :)

  Tack! Kram på dig med fina C!

  Mickan! I love you. Tack för peppen. Ja jag fick rycka upp mig. Min chef tolererade inget pity-party. Haha. Allt är väl.

  ReplyDelete