HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, August 18, 2013

Tusen och en natt


 


Regnbågarna fick ge vika för "Tusen och en natt" inspirerade små konstverk. Det där med vita naglar är svårt tycker jag. Blir fort tipex-känsla över det hela. Borde kanske köra lite off white lack för att de ska fungera bättre. Eller så på någon som har riktigt små och korta naglar. Typ en bebis.

Super Soul Sunday på er!

Ps. Om någon tycker om att lyssna på radiopredikan. När Tomas Höglund sjunger Johnny Cash låtar. Och min bloggtext. Här är din chans. Radiogudstjänst från Humlefestivalen förra söndagen. Jag varken orkade, ville eller vågade läsa upp min text själv. Okej mest vågade jag inte. Min kära moster gjorde det i mitt ställe. Och bra lät det. (Min text vid 25:25.) 

4 comments: